Zavřít

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Ověřený zákazník
15.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle vyřízeno
Avatar Ověřený zákazník
13.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi dobré
Avatar Ověřený zákazník
25.03.2024
4.004.004.004.004.00
Celkový názor:
ve finále jsem byl informován, že se nepovedlo zboží zavést do z box, zpětná vazby nebyla možná
Avatar Ověřený zákazník
13.03.2024
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
seriozni jednani
Avatar Ověřený zákazník
08.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání , maximální spokojenost.
  • Množstevní sleva

Fi SPA minerální sůl z Mrtvého moře 1kg

Fi2151-4

Minerální koupelová sůl z Mrtvého moře 1kg

  • 100% čistá přírodní sůl z Mrtvého Moře s certifikací
  • Nejkvalitnější minerální sůl z Izraelské části Mrtvého moře 
  • Určeno pro profesionální použití
  • Určeno pro výrobu koupele, wellness, SPA, vířivky a lázeňské koupele
  • Určeno při léčbě akné, ekzém, lupénka, neurodermitis, revma, kloubní onemocnění, ženských potížích.
  • Uvolňuje svalové napětí a únavu svalů
159 Kč
vč. DPH
131 Kč bez DPH

Množstevní slevy

Počet Jedn. cena Ušetříte
2 151 Kč 16 Kč
Počet
Skladem, ihned k odeslání

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    help_outlineZaslat dotaz
     

    Bezpečná platba kartou

      Doprava zdarma od 3000 Kč pro registrované.

    Nevztahuje se na barelovou chemie.

     

    On-line podpora a poradna

    MRTVÉ MOŘE

    Mrtvé moře je po tisíce let známé jako zdroj krásy a uzdravení. Věda dnes potvrzuje to, co obyvatelé Blízkého východu věděli před 8000 lety: Voda z Mrtvého moře má jedinečnou schopnost nejen uzdravovat, ale také způsobit, aby pokožka vypadala mladší a zdravější. Mrtvé moře vzniklo před 3 miliony let, kdy došlo k zlomenině uprostřed příkopové propadliny Jordánu a je nejnižším bodem na zemi (400m pod hladinou moře). Mrtvé moře obsahuje přibližně 43 miliard tun soli. Důležitou roli hraje nejen klima, kdy vysoká hustota atmosféry filtruje UV paprsky a úroveň kyslíku je 10krát vyšší než v jakékoli zemské atmosféře, ale také jedinečné složení vody. Jedná se o jeden z nejlepších způsobů ošetření kožních onemocnění nebo kožních skvrn a při každodenní péči o pleť může dělat zázraky.

    Většina oceánů planety obsahuje pouze 3,5% solného roztoku, Mrtvé moře obsahuje 33% soli s 26 různými rozpuštěnými minerály. Některé z nich jsou vystaveny oxidaci, zatímco jiné jsou rozpustné ve vodě, díky čemuž se snadno vstřebávají pokožkou a rozvíjejí svoji léčivou sílu.

    MINERÁLY V SOLI Z MRTVÉHO MOŘE

    Sůl z Mrtvého moře, extrahovaná přirozenou kondenzací mořské vody, si zachovává vysokou koncentraci minerálů a stopových prvků. Je považován za nejcennější zdroj zdraví a krásy. Díky mimořádně bohatému minerálnímu složení soli z Mrtvého moře má široké blahodárné účinky na naše zdraví. Tento typ soli obsahuje více než 40 minerálů, které mohou být absorbovány kůží. Tyto minerály jsou vysoce koncentrované v Mrtvém moři více než 10krát ve srovnání s jinými oceány. Minerály z Mrtvého moře, které se nacházejí ve vodě a v bahně, zlepšují krevní oběh a čistí pokožku, podporují její přirozenou rovnováhu vlhkosti, odstraňují nečistoty a zanechávají pokožku zdravou. Mezi hlavní patří:

    Hořčíková sůl z Mrtvého moře se skládá z 31 - 35% chloridu hořečnatého. Tento důležitý minerál se podílí na více než 300 základních reakcích v těle, mezi něž patří: uvolnění svalů, nervů a cév, uvolňování energie z potravy, tvorba zdravých zubů a kostí, odolnost proti stresu, posilování paměť a soustředění, zlepšení kondice srdce a cév, kosterní síla, přenos nervových impulsů a správné fungování svalů.

    Draselná sůl z Mrtvého moře obsahuje 20 - 30% draslíku. Jedná se o elektrolyt s kladným nábojem, který vede elektřinu v tekutinách v tělesných buňkách a tím zlepšuje průchod životně důležitých živin přes buněčnou membránu. Je nezbytný pro hydrataci, srdeční rytmus, svalové kontrakce a rovnováhu PH.

    Sodná sůl z Mrtvého moře obsahuje 3 - 9% sodíku. I když je sodík často považován za negativní minerál, protože ho obsahuje příliš mnoho, je nezbytným elektrolytem nezbytným pro vstřebávání a transport živin, rovnováhu tekutin, krevní tlak a přenos nervových signálů.

    Vápenatá sůl z Mrtvého moře se skládá z 0,1 - 0,5% chloridu vápenatého. Tento minerál hraje důležitou roli při tvorbě a udržování zdravých kostí a zubů. Je také nutné cirkulovat krev, uvolňovat hormony, regulovat tělesnou hmotnost a stabilizovat enzymy.

    Síran sůl z Mrtvého moře obsahuje 0,1 - 0,2% síry. Pomáhá syntetizovat bílkoviny, podporuje chrupavky a pojivové tkáně, pomáhá tělu odolávat bakteriím a čistí ho od toxinů.

    Bromid má hojivý, uklidňující a antiseptický účinek. V soli z Mrtvého moře je obsažený v 0,4 - 0,6%.

    CO DĚLÁ SŮL Z MRTVÉHO MOŘE PRO VAŠI POKOŽKU?

    HYDRATUJE Koupání v roztoku soli z Mrtvého moře zlepšuje hydrataci pokožky, snižuje zarudnutí a drsnost a zlepšuje bariéru pokožky. K prokázání tohoto účinku bylo provedeno několik experimentů, včetně následujících: Několik lidí s atopickou suchou kůží mělo jedno rameno ponořené v roztoku vody se solí z Mrtvého moře a druhé rameno ve vodě z vodovodu po dobu 15 minut. Rameno ošetřené solným roztokem vykázalo významné zlepšení ve všech oblastech, zatímco pokožka takzvaného „ramene s vodovodní vodou“ byla ještě sušší. Protizánětlivé a hydratační účinky soli z Mrtvého moře jsou způsobeny vysokým obsahem hořčíku. Soli hořčíku se vážou na vodu, zvyšují absorpci a propustnost pokožky.

    ČISTÍ A DEZINFIKUJE Díky přirozeným antibakteriálním vlastnostem síry je sůl Mrtvého moře skvělá k čištění povrchu pokožky. Protože sůl z Mrtvého moře obsahuje pouze malé množství síry, může jemně čistit mastnou pleť a omezovat výskyt akné.

    VYNIKAJÍCÍ EXFOLIÁTOR Vydrhnutím / peelingem s produktem, který obsahuje sůl z Mrtvého moře, pomůžete pokožce odstranit odumřelé buňky, které přispívají k drsnosti pokožky, ucpání pórů a (pigmentačních) skvrn. Podporuje mladistvý vzhled a redukuje vrásky. Snižuje drsnost pokožky, což přispívá k tvorbě jemných linek a hlubokých vrásek.

    LÉČÍ CHRONICKÉ KOŽNÍ STAVY Kombinace minerálů v soli Mrtvého moře udělala zázraky pro lidi, kteří trpí suchou, citlivou a svědící pokožkou. V této oblasti bylo rovněž provedeno mnoho výzkumů. Nějaké příklady : 

    Pacienti s psoriázou se koupali ve vodě z Mrtvého moře po dobu 20 minut každý den po dobu 3 týdnů po sobě. Na konci tohoto kurzu jejich index psoriázy a závažnosti (PASI) poklesl v průměru o 34,8%. Jeden měsíc po ukončení této léčby jejich skóre PASI ještě dále pokleslo v průměru o 43,6%. Účinek promývání solí proto pokračuje v práci i po ukončení léčby. Také v případě atopického ekzému bylo provedeno několik testů a pacienti s ekzémy se několik týdnů denně myli vodou z Mrtvého moře; pomocí indexu SCORAD (Scoring Atopic Dermatitis) se během týdne významně zlepšily příznaky sucha, zarudnutí, otoku a olupování pacientů. I zde tento účinek fungoval i po ukončení léčby.

    CO DĚLÁ SŮL Z MRTVÉHO MOŘE PRO VAŠE ZDRAVÍ?

    ZKLIDŇUJE REVMATOIDNÍ ARTRITIDU Revmatoidní artritida, charakterizovaná bolestivým otokem kloubů, může v průběhu času vést k erozi a deformaci kostí. Ačkoli neexistuje lék, ukázalo se, že mytí vodou z Mrtvého moře je účinnou léčbou mnoha příznaků revmatoidní artritidy. Ve studii se pacienti koupali v soli z Mrtvého moře po dobu 20 minut denně. Na základě hodnocení revmatologů a jejich vlastního sebehodnocení došlo u pacientů k významnému zlepšení ranní ztuhlosti, doby chůze 15 metrů, síly rukojeti, obvodu kloubu, počtu aktivních kloubů a činností každodenního života. Snížení příznaků bylo největší po dvoutýdenním období a blahodárné účinky koupelí se solí z Mrtvého moře přetrvávaly jeden měsíc po ukončení léčby.

    UKLIDŇUJE BOLAVÉ SVALY Nasáknutí solí Mrtvého moře může pomoci zmírnit svalové křeče a bolest a poskytnout uvolněný způsob zmírnění bolesti a nepohodlí unavených a napjatých tkání. Při testování účinků na fibromyalgii - chronický stav charakterizovaný bolestmi svalů, únavou, poruchami spánku, poruchami paměti a změnami nálady - vědci zjistili, že po 10 dnech praní solí z Mrtvého moře závažnost a frekvence příznaků silně poklesla. Okamžitě došlo k úlevě od bolesti, únavy, ztuhlosti, úzkosti, bolesti hlavy, problémů se spánkem a otoků kloubů, které přetrvávaly až tři měsíce po léčbě.

    NÁVOD K VÝROBĚ KOUPELÍ

    Koupel: Rozpusťte přibližně 500 g soli do koupele z Mrtvého moře do teplé vody o teplotě přibližně 37°C, namočte se na 20 - 25 minut. Poté se osprchujte pouze čistou vodou.

    Lázeň na nohy: Lázeň na nohy pomáhá eliminovat bakterie a zápach nohou. Pro uživatele, který má nohu sportovce nebo bakteriální infekci. Do lázně o teplotě přibližně 37°C, přidejte hrst koupelové soli z Mrtvého moře. Pro účinnější úlevu nohy masírujte. Po určitém období namáčení opláchněte nohy čistou vodou.

    Léčba psoriázy a ekzému: Rozpusťte přibližně 1 kg soli do koupele z Mrtvého moře do teplé vody a namočte se na dobu 20 - 25 minut. Nejlepších výsledků dosáhnete 3 - 4krát týdně po dobu 4 týdnů. Poté se sprchujte pouze čistou vodou, Je důležité nepoužívat mýdla po namočení do solné do koupele z Mrtvého moře.

    Kondicionování pokožky: Relaxace, namáčení svalů. Rozpusťte přibližně 500 g solí koupele z Mrtvého moře do teplé vody, namočte se na 20–25 minut. Sprchujte pouze vodou, Je důležité nepoužívat mýdla po namočení solí do koupele z Mrtvého moře.

    Poznámka: Originální soli do koupele z Mrtvého moře jsou 100% přírodní a neobsahují žádná umělá barviva a vůně. Všechny naše produkty jsou určeny pouze k vnějšímu použití.

    Upozornění: Sůl z Mrtvého moře NENÍ potravinářskou solí a není určena k lidské spotřebě.

    Všechny naše výrobky se řídí a splňují zákon 102/2001 ze dne 22.února 2001 o obecné bezpečnosti a mají certifikát zdravotní nezávadnosti vydaný Státním zdravotním ústavem v Praze.

    Tyto informace neposkytují lékařské rady, diagnostiku ani léčbu.

    Fi2151-4
    8 ks

    Parametry

    Množstevní sleva
    Ano

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Komentáře (0)

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Aktuality
    30. 03. 2024

    Zpříjemněte si koupání celoročně s našimi invertorovými tepelnými čerpadly NEO! Užívejte si teplou bazénovou vodu i v chladnějších měsících díky energeticky úsporné technologii, která čerpá teplo z okolního vzduchu. Vhodné pro bazény všech velikostí, ...


    27. 03. 2024

    Pouze do konce týdne sleva 20% na nové Fairland vysavače s dopravou zdarma. Platí do 31.3. nebo do vydání zásob.


    26. 03. 2024

    Vyzkoušejte naše bezchlorové přípravky Whirlpool Set MINI značky Chemoform. Zajistí ve vašem whirlpoolu nebo vířivce dokonalou čistotu vody. Ideální pro menší a střední vířivky.


    13. 03. 2024

    Bazén Pistoche je ideální volbou pro rodinnou zábavu. S velikostí 200x200cm se vejde i na menší zahradu. Nastavitelná kartušová filtrace umožní přizpůsobit hloubku vody dle věku a dovedností vašich dětí.


    Více aktualit