Zavřít

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Ověřený zákazník
15.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle vyřízeno
Avatar Ověřený zákazník
13.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi dobré
Avatar Ověřený zákazník
25.03.2024
4.004.004.004.004.00
Celkový názor:
ve finále jsem byl informován, že se nepovedlo zboží zavést do z box, zpětná vazby nebyla možná
Avatar Ověřený zákazník
13.03.2024
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
seriozni jednani
Avatar Ověřený zákazník
08.03.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé dodání , maximální spokojenost.

Hanscraft esenciální vonné oleje - 10 x 10 ml KOLEKCE 1

176171

Esenciální saunové vonné oleje do infrasaun, aromalamp a odpařovačů

569 Kč
vč. DPH
470 Kč bez DPH
632 Kč Sleva 10%
Počet
Skladem, ihned k odeslání

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    help_outlineZaslat dotaz
     

    Bezpečná platba kartou

      Doprava zdarma od 3000 Kč pro registrované.

    Nevztahuje se na barelovou chemie.

     

    On-line podpora a poradna

    Expirace 12/2022, nemá vliv na intenzitu a vůni.

    Esenciální saunové vonné oleje do infrasaun, aromalamp a odpařovačů HANSCRAFT KOLEKCE 1

    ESENCIÁLNÍ VONNÝ OLEJ DO SAUN, INFRASAUN, AROMALAMP A ODPAŘOVAČŮ, KOLEKCE 1

    Částice uvolňující se do vzduchu mívají blahodárné, antiseptické a dezinfekční účinky, aromaterapie je tak výtečným pomocníkem při léčbě nachlazení a rýmy. Některé složky napomáhají uvolnit stresové stavy, další pak odplavit toxiny a tím přispívají i k celkově očistě těla.

    Esenciální saunové oleje přidáváme nejčastěji do misky s vodou. Voda s esencí postupně provoní celý prostor sytou přírodou a povzbudí psychiku i očistné tělesné procesy. 
    Nakapejte pár kapek do odpařovací misky s vodou. NEPOUŽÍVEJTE BEZ VODY!

    Sauna je ideálním místem, kde se dá maximálně využít pozitivních účinků aromaterapie. Přidáním vonných esencí do sauny můžeme svůj pobyt v sauně obohatit o příjemnou vůni a blahodárné účinky. Póry v pokožce jsou vlivem saunování rozšířené a díky tomu přijímají přírodní éterické látky se zvýšenou intenzitou.

    K infrasaunám HANSCRAFT a France Sauna obdržíte DRŽÁK NA ESENCE A MISKU ZDARMA!


    Připravili jsme pro vás KOLEKCI Aroma esencí HANSCRAFT, která se skládá z nejoblíbenějších vůní. Stačí si jen vybrat vůni z kolekce a užít si aromaterapii ještě dnes.

    KOLEKCE 1 OBSAHUJE 10x AROMA ESENCI (10ml) lékovka s kapátkem:
    (kat. č. 176171)
    Vůně levandule je uklidňující, vhodná při nespavosti, bolestech hlavy, migréně, chřipce, dýchacích obtížích, má výrazné hojivé účinky a snižuje krevní tlak.Meduňka je antidepresivní, vhodná při nespavosti a migréně, snižuje krevní tlak. Podporuje pocení, snižuje horečku a povzbuzuje srdeční činnost. Jedna z nejúčinnějších vůní při všech dýchacích obtížích. Podporuje koncentraci, má příznivé účinky na migrénu, čistí vzduch a patří k základním esencím v aromaterapii. Svěží vůně pomeranče působí antidepresivně, osvěžuje a uvolňuje při únavě a dodává energii.Santalové dřevo má antidepresivní účinky, je antiseptické a vhodné na chronické záněty. Mírní nachlazení a kašel, pomáhá regeneraci, působí jako afrodisiakum.
    LEVANDULE
    Vůně levandule je uklidňující, vhodná při nespavosti, bolestech hlavy, migréně, chřipce, dýchacích obtížích, má výrazné hojivé účinky a snižuje krevní tlak.
    MEDUŇKA:
    Meduňka je antidepresivní, vhodná při nespavosti a migréně, snižuje krevní tlak. Podporuje pocení, snižuje horečku a povzbuzuje srdeční činnost. 
    EUKALYPTUS:
    Jedna z nejúčinnějších vůní při všech dýchacích obtížích. Podporuje koncentraci, má příznivé účinky na migrénu, čistí vzduch a patří k základním esencím v aromaterapii. 
    POMERANČ:
    Svěží vůně pomeranče působí antidepresivně, osvěžuje a uvolňuje při únavě a dodává energii.
    SANTALOVÉ DŘEVO 
    Santalové dřevo má antidepresivní účinky, je antiseptické a vhodné na chronické záněty. Mírní nachlazení a kašel, pomáhá regeneraci, působí jako afrodisiakum.
    Vanilka výborně působí proti únavě, uklidňuje nervy, působí také jako afrodisiakum, navozuje pocity pohody a povzbuzuje smysly, působí proti depresím, je vhodná při nervovém podráždění, nechutenství či nespavosti.Intenzívní květinová vůně rozkvetlé třešně a časného léta dodává energii, osvěžení a povzbuzení po náročném dni, působí také jako afrodisiakum.Svěží vůně limetky povzbuzuje při únavě, mírní deprese a rozveseluje. Má výrazné antiseptické a antivirální účinky, čistí vzduch.Osvěžující vůně s příměsí mentolu a eukalyptu, která působí příznivě při nachlazení, odbourává stres a má antiseptické a antivirální účinky.Povzbuzující vůně máty, podporuje koncentraci, osvěžuje. Zároveň pomáhá při rýmě a nachlazení, uvolňuje hleny, zahřívá a mírní bolesti hlavy.
     
    VANILKA
    Vanilka výborně působí proti únavě, uklidňuje nervy, působí také jako afrodisiakum, navozuje pocity pohody a povzbuzuje smysly, působí proti depresím, je vhodná při nervovém podráždění, nechutenství či nespavosti.
    DIVOKÁ VIŠEŇ
    Intenzívní květinová vůně rozkvetlé třešně a časného léta dodává energii, osvěžení a povzbuzení po náročném dni, působí také jako afrodisiakum.
    LIMETKA 
    Svěží vůně limetky povzbuzuje při únavě, mírní deprese a rozveseluje. Má výrazné antiseptické a antivirální účinky, čistí vzduch.
    LEDOVÝ VÍTR
    Osvěžující vůně s příměsí mentolu a eukalyptu, která působí příznivě při nachlazení, odbourává stres a má antiseptické a antivirální účinky.
    MÁTA
    Povzbuzující vůně máty, podporuje koncentraci, osvěžuje. Zároveň pomáhá při rýmě a nachlazení, uvolňuje hleny, zahřívá a mírní bolesti hlavy.


    SPOLEČNOST HANSCRAFT NA VELETRHU FOR ARCH
     

    HANSCRAFT Esenciální vonný olej do saun, infrasaun, aromalamp a odpařovačů.

    Návod: Nakapejte pár kapek do odpařovací misky s vodou.

    Složení: 100% vonná esence, rostlinný olej

    Obsah: 10 x 10 ml

    Ultrasonické aroma difuzéry HANSCRAFT

    176171
    1 ks

    Parametry

    Objem
    10 x 10 ml
    Vůně
    Mix

    Mohlo by vás také zajímat

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Komentáře (0)

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Aktuality
    30. 03. 2024

    Zpříjemněte si koupání celoročně s našimi invertorovými tepelnými čerpadly NEO! Užívejte si teplou bazénovou vodu i v chladnějších měsících díky energeticky úsporné technologii, která čerpá teplo z okolního vzduchu. Vhodné pro bazény všech velikostí, ...


    27. 03. 2024

    Pouze do konce týdne sleva 20% na nové Fairland vysavače s dopravou zdarma. Platí do 31.3. nebo do vydání zásob.


    26. 03. 2024

    Vyzkoušejte naše bezchlorové přípravky Whirlpool Set MINI značky Chemoform. Zajistí ve vašem whirlpoolu nebo vířivce dokonalou čistotu vody. Ideální pro menší a střední vířivky.


    13. 03. 2024

    Bazén Pistoche je ideální volbou pro rodinnou zábavu. S velikostí 200x200cm se vejde i na menší zahradu. Nastavitelná kartušová filtrace umožní přizpůsobit hloubku vody dle věku a dovedností vašich dětí.


    Více aktualit