Zavřít

Naše recenze z nákupního portálu

Avatar Ověřený zákazník
22.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychlé vyřízení. Vše v pořádku.
Avatar Ověřený zákazník
22.04.2024
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost dodání. Perfektně zabalené.
Avatar Ověřený zákazník
15.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rychle vyřízeno
Avatar Ověřený zákazník
13.04.2024
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Velmi dobré
Avatar Ověřený zákazník
25.03.2024
4.004.004.004.004.00
Celkový názor:
ve finále jsem byl informován, že se nepovedlo zboží zavést do z box, zpětná vazby nebyla možná

Ondilo ICO kalibrační souprava pro ONDILO ICO a ONDILO ICO SPA

OD-ICOCALIBKITV2

Aby vám voda v bazénu či vířivce vydržela co nejdéle průzračně čistá, určitě používáte chytrý monitor bazénu ONDILO ICO či digitální tester vody ONDILO ICO Spa. Tito pomocníci ale také potřebují pravidelnou údržbu. Kalibrační sada ICO zajistí ty nejlepší výsledky a zároveň prodlouží životnost vašeho monitoru ONDILO ICO.

1 190 Kč
vč. DPH
983 Kč bez DPH
Počet
Na objednávku, poptejte dostupnost

  • Našli jste lepší cenu?
  • Našli jste lepší cenu?

    * Povinná pole

    Odpovíme vám co nejdříve, zpravidla během pár hodin.

    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů (číst)

    Zavřít nebo  

    help_outlineZaslat dotaz
     

    Bezpečná platba kartou

      Doprava zdarma od 3000 Kč pro registrované.

    Nevztahuje se na barelovou chemie a nadrozměrné zásilky

     

    On-line podpora a poradna

    Kalibrační sada ICO pomáhá optimalizovat výkon vašeho chytrého monitoru bazénu a díky jednoduché mobilní aplikaci se tak můžete spolehnout na zcela přesné údaje měření kvality vody. Aplikace přes pufrovací roztoky postupně analyzuje všechny senzory chytrého monitoru, optimalizuje jejich funkce a připravuje je na další sezónu. Senzory sledující pH vody, její teplotu, vodní vodivost, obsah dezinfekce a dalších minerálních látek následně bezchybně fungují po celou další sezónu a vy si můžete už jen užívat letních radovánek.

    Kalibrační sada obsahuje všechny potřebné nástroje a proces kalibrace vám nezabere ani deset minut. Intuitivní mobilní aplikace vás celým procesem provede krok za krokem a vy během chvíle získáte jasný přehled o stavu vašeho bazénu i monitoru, který o něj po celý rok pečuje.

    • Kompatibilní s produkty chytrý monitor bazénu ONDILO ICO a digitální tester vody ONDILO ICO SPA

    • Aplikace pro IOS i Android

    • Snadná kalibrace za několik minut

    Ondilo

    Co umí chytrý monitor ONDILO ICO?

    Chytrý monitor bazénu ONDILO ICO a digitální tester vody ONDILO ICO Spa jsou nepostradatelnými pomocníky pro údržbu vašeho wellness. Ať už se staráte o bazén nebo vířivku, chytrý monitor skrze senzory neustále kontroluje nejen teplotu a ideální pH, udržuje taktéž správnou hladinu dezinfekce, vodní vodivosti a koncentrace soli a dalších minerálů. Připojením k WiFi či Bluetooth chytrý monitor velmi snadno propojíte se svým smartphonem a stav bazénu i vířivky tak máte plně pod kontrolou.

    Ondilo

    Proč kalibrovat?

    Stejně jako každý spotřebič ve vaší domácnosti, i chytrý monitor bazénu ONDILO ICO potřebuje pravidelnou údržbu. Při zakoupení produktu je monitor kalibrován v továrním nastavení, během používání se však senzory opotřebovávají, a tak alespoň jednou za sezónu potřebují zkontrolovat a vyčistit. Pravidelná kalibrace zajistí přesný monitoring teploty a vodivosti vody, pH, desinfekce a dalších minerálních látek. Po kalibraci aplikace opět ukazuje zcela přesné výsledky a pravidelná údržba navíc prodlužuje životnost všech senzorů na maximum. Kalibraci stačí provést jednou za sezónu před novým napuštěním bazénu či vířivky, nebo pokaždé, když zaznamenáte jakoukoli odchylku v měření.

    Ondilo



    Bezplatná doprovodná aplikace ICO pro chytré telefony se systémem iOS (od verze 8.0) a Android.


    Snadný a rychlý proces

    Kalibraci zvládne provést úplně každý. Pokud aplikaci ICO nemáte ještě nainstalovanou, zdarma ji stáhnete na Apple Store či Google Play. Ta vás provede všemi základními kroky. V kalibrační sadě kromě třech zásadních pufrovacích roztoků najdete i tištěný návod k použití a především vaničku, díky které už k procesu kalibrace nepotřebujete nic, než hadřík či ubrousek na osušení senzorů. Kalibraci provádějte na suchém a čistém místě za teploty 20°C až 30 °C. Položte váš monitor bazénu na suchou plochu, osušte jej a odšroubujte spodní část. Poté v čisté vodě opláchněte a důkladně osušte všechny senzory a za pomoci přiložené vaničky je ponořte do jednotlivých roztoků. Roztoky jsou ekologicky nezávadné a po použití je lze vylít do kanalizace. Sadu však použijte jen jednou a otevřené roztoky neskladujte – v otevřeném stavu procházejí expirací již po jednom dni.

    OD-ICOCALIBKITV2
    3701168002338

    Mohlo by vás také zajímat

    16 dalších produktů ve stejné kategorii:

    Komentáře (0)
    Aktuality
    22. 04. 2024

    Udržujte kvalitu vody ve vašem bazénu či vířivce s nejnovějším PoolLab 2.0! Tento německý fotometr vám zaručí rychlou a přesnou analýzu vody, jednoduše a spolehlivě. Ideální pro každého majitele bazénu nebo vířivky. Objednejte si PoolLab 2.0 ještě dn ...


    18. 04. 2024

    AstralPool ACTION-10 je multifunkční řešení pro vaši křišťálově čistou bazénovou vodu: od dezinfekce po stabilizaci chloru a kontrolu pH. Jedna tableta postačí na 20-30 m³ vody. Efektivní, jednoduché a bezpečné použití pro perfektní výsledky. Objedne ...


    12. 04. 2024

    S bezdrátovým bateriovým vysavačem Fairland X30 udržíte svůj bazén čistý snadno a rychle. Vysavač je vybaven inteligentním systémem „3D S Path“, který mapuje váš bazén a efektivně odstraňuje nečistoty. Ideální je pro bazény až do velikosti 12 x 10 m. ...


    30. 03. 2024

    Zpříjemněte si koupání celoročně s našimi invertorovými tepelnými čerpadly NEO! Užívejte si teplou bazénovou vodu i v chladnějších měsících díky energeticky úsporné technologii, která čerpá teplo z okolního vzduchu. Vhodné pro bazény všech velikostí, ...


    Více aktualit